UBNT

 

 

Ubiquiti is een merk dat zich sterk op draadloze verbindingen richt. Het heeft producten voor straal verbindingen voor korte afstanden maar ook voor afstanden tot wel 100Km.

 

Hun producten zijn in 4 product ranges in te delen.

 

- Airfiber  

- AirMax

- EdgeMax

- Unifi

 

AirFiber is  de Backbone straal verbinding oplossing voor de grotere afstanden.

Deze producten worden door Korhorn ICT services alleen op basis van offerte met installatie aangeboden.

 

afx antenna compact footprint

 

 

AirMax is de outdoor Wifi oplossing het bevat straalzenders, rondstaal accesspoints en sector antennes. die geschikt zijn voor grotere tereinen om dit te voorzien van wifi. Denk hierbij aan campings en jachthavens. maar ook fabrieks tereinen kunnen hiermee voorzien worden van wifi.

 

Wireless Layout

 

 

Edgemax is de router en switches range van ubiquiti. 

 

edgeswitch

 

 

 

 

 

Onder de naam Unifi enterprise brengt Ubiquit een netwerk systeem op de mark dat vanuit 1 systeem te managen is. Of het nu een Wifi accespoint of een switch of router is. vanuit dit ene platform is alles te managen. Dit bied vanzelf een groot beheers voordeel. Dit product is dan ook bedoeld voor kantoor omgevingen waar grote hoeveelheden mensen bij elkaar werken en allen voorzien moeten worden van een netwerk verbinding of dit nu bedraad of niet bedraad is. Daarnaast biedt het Unifi concept ook een telefonie en video oplossingen. uniek is ook een aantal Accespoints met geintergreerde luidspreker voor omroepfunctionaliteit. ideaal voor scholen.unifiintegration